• Bavik Pils

Bavik Super pils

ALCOHOL: 5%

KLEUR: Blond

PRIJS: 2,5euro

Bavik Super pils heeft zijn unieke smaak en aroma te danken aan zijn bijzondere brouwproces. Onze pils wordt tijdens het brouwproces niet verdund waardoor we een volmondige smaak garanderen. Bovendien gebruiken we enkel aromahoppen wat zorgt voor een verfijnde bittere smaak en een verfrissend aroma. Een lange en koude lagering (30 dagen) verzekert een natuurlijke helderheid en stabiliteit. Als laatste ondergaat deze pils geen pasteurisatie. Deze vier elementen samen maken onze Bavik Super pils uniek.


 • Biolegere

Biolégère

ALCOHOL: 3,5%

KLEUR: Blond

PRIJS: 2,5 euro

De Biolégère is een biologisch* hoge gistingsbier met nagisting in de fles. In 1992 werd dit bier gecreëerd om te beantwoorden op de toenemende vraag van een biologisch* gericht cliënteel, bezorgd om een karaktervol bier te kunnen drinken maar met een licht alcoholgehalte. Dit licht en verfrissend blond bier bevat heerlijke aroma’s en smaken van mout en citrusvruchten. De hergisting in de fles en de aangepaste hopping maken dit tot een mooi evenwichtig en relatief complex bier, ondanks het vrij laag alcoholgehalte.


 • Honing bierà

Honingbier

ALCOHOL: 8%

KLEUR: Amber

PRIJS: 4,5 euro

Bière de Miel een bier dat, zoals men kan verwachten, een dominerende honingsmaak bevat. Maar dit bier laat zich zeker niet catalogeren bij de zoete bieren, integendeel. De honing, volledig hergist , m.a.w. verbruikt door de gist in de fles, maakt dat het Bière de Miel geen zoet bier is, maar wel honingaroma’s en dito smaakelementen bevat. Onze keuze van sterke, biologische honingsoorten resulteren in een zeer aparte smaak. Een reële nagisting in de fles, die zich nog lang verder zet in uw kelder leidt tot dit complex bier.


 • Blanche du hainaut

Witteke

ALCOHOL: 5,5%

KLEUR: Wit

PRIJS: 3 euro

De Blanche du Hainaut is een witbier met hoge gisting en hergist in de fles. Het werd voor het eerst gebrouwen in 1999 op basis van een mengeling van biologische gerstemout en onegemouten tarwe. Behalve de biologische hop wordt gedurende het koken van de wort ook koriander en sinaasschil toegevoegd. Deze Blanche du Hainaut is een licht bier, zacht maar ook met een vleugje bitterheid. Daarenboven zeer verfrissend dank zij het evenwicht tussen de aanwezige zuurheid en de snuifjes koriander en sinaas.


 • Monks stout

Monk's stout

ALCOHOL: 5,2%

KLEUR: Zwart

PRIJS: 3,5 euro

De Monk's stout behoort de brouwgeschiedenis van Brasserie Dupont. Gecreëerd in 1950 en in 2011 gerelanceerd, met behoud van de naam en het "retro-etiket". Dit "zwart" bier is droog en bitter, en het gebruik van "geroosterde mout" mondt uit in geprononceerde koffie en chocolade smaken. De hoparoma's blijven wel zeer nadrukkelijk aanwezig. Monk's stout is een bier van hoge gisting met een nagisting in de fles.


 • Saison dupont

Saison Dupont

ALCOHOL: 5,5%

KLEUR: Blond

PRIJS: 4 euro

De Saison Dupont is een blond hoge gistingsbier met nagisting in de fles.De Saison Dupont is een zeer dorstlessend bier, met een uitzonderlijke droogheid en bitterheid. De citrustoetsen (vooral pompelmoes) die men er in terugvindt versterken dit dorstlessende aspect. De lange hergisting in de fles maakt het tot een zeer complex maar tegelijk licht bier.

 • Moinette

Moinette

ALCOHOL: 7,5%

KLEUR: Blond

PRIJS: 4,5 euro

De Moinette is een blond hoge gistingsbier met hergisting in de fles. De Moinette heeft moutaroma’s gekoppeld aan fruitigheid en fijne hop. De dorstlessendheid is te danken aan een evenwicht tussen zachtheid, fruitigheid en bitterheid. Door de lange hergisting in de fles wordt dit een zeer complex bier.

 • Bons Voeux 1

Bons Voeux

ALCOHOL: 9,5%

KLEUR: Blond

PRIJS: 7,5 euro

De Bons Vœux is een blond hoge gistingsbier met nagisitng in de fles. Vanaf 1970, bij het begin van elk jaar, werd dit bier als geschenk aangeboden aan de beste klanten. (vandaar de naam: Avec les bons voeux de la brasserie Dupont). Door het grote succes werd dit bier nadien gecommercialiseerd, maar de naam werd behouden. Met zijn koperblonde kleur en zijn fijne hoparoma’s , is de Bons Vœux een bier tegelijk zacht, bitter en fruitig. Onze selectie van gisten, verbonden aan een lange rijpingsfase met « dry hopping » creëren een typisch en complex aroma en smaak. Een reële hergisting in de fles, die zich nog lang in uw kelder verder zet, resulteert in een bier met harmonie en evenwicht doordrongen van verrassende en complexe aroma’s.


 • Bux amber

Bux Amber

ALCOHOL: 6,5%

KLEUR: Amber

PRIJS: 4,5 euro

Goudgeel bier met een verfijnde schuimkraag. Het Aroma wordt gekenmerkt door caramel – toffee toetsen en biscuit. Een goede balans tussen de mout en de bitterheid van de hoppe. De pareling draagt bij aan een prettig mondgevoel. Het zoete vloeit mooi uit zonder plakkerig te zijn.

 • Bux bruin

Bux Bruin

ALCOHOL: 7,5%

KLEUR: Bruin

PRIJS: 4,5 euro

Bux Bruin is een donker bruin bier met een stevige schuimkraag. De soorten mouten zorgen voor zijn verfijnde aroma. De geur van rozijnen en bruine suiker zorgen voor een unieke smaak. Rozijnen geven een mooie aanzet en de bitterheid van de hop geeft net genoeg tegengewicht zodat het bier van zich laat genieten.

 • Oude geuze boon

Oude Geuze Boon

ALCOHOL: 7%

KLEUR: blond

PRIJS: 3 euro

Oude Geuze Boon smaakt lekker mals, dankzij zijn typisch zachte en ronde textuur. Je ontdekt een zeer frisse, meer fruitige dan kruidige neus, en toetsen van citrus (meer bepaald pompelmoes), abrikoos en eik. Verder geniet je volop van zijn complexe, evenwichtige karakter met toetsen van hout, vanille en nootjes. De afdronk is lang, droog en intens.

 • Kriek boon

Kriek Boon

ALCOHOL: 4%

KLEUR: Diep rood

PRIJS: 3 euro

Kriek Boon is een bier van spontane gisting, bereid uit oude en jonge Lambiek die rijpt op eiken vaten. Aan Kriek Boon wordt 250 g krieken per liter toegevoegd. De authenticiteit wordt gewaarborgd door het gebruik van uitsluitend echte krieken uit Galicië. Een verfrissend en smaakvol spectacel, tijdens zomerse dagen, op het terras of bij de barbeque.

 • Super Noah 1

Super Noah 't verzet

ALCOHOL: 4,9%

KLEUR: blond

PRIJS: 3,5 euro

Dit karaktervolle blonde biertje is een pleidooi voor de Belgische hop. NoAH staat immers voor “No American Hops”. De fijnste hopsoorten, allemaal in België geteeld, werden voor dit bier geselecteerd om een stevige maar zuivere bitterheid en een nobel hoparoma te bekomen. Het lage alcoholgehalte en de frisse hoppigheid maken van dit blondje een ideale dorstlesser met temperament.

 • Rebel local

Rebel Local 't verzet

ALCOHOL: 8%

KLEUR: blond

PRIJS: 4 euro

Een Hoppige tripel met een sterk karaktertje, overheersend zijn de smaken van bloemen en gerookte kruiden. Neem deze hoppige blondine mee voor een spannende date op het dak van het politiekantoor. Nestel u aan het zwembad van uw buurman die op vakantie is en geniet van de bloemige en fruitige geur. Laat u verrassen door de zachte nabitterheid terwijl uw saaie collega’s nippen van hun glas champagne op het personeelsfeest.

 • Unwanted tattoo

Unwanted Tattoo

PRIJS: 4 euro

Unwanted Tattoo, een voorbeeld van iets waar u spijt van heeft. Maar besef dat de beslissingen uit het verleden bepalen wie u nu bent. Dus leef in het nu en neem een slok van deze Ginger New England IPA, laat de gember uw slokdarm tijsteren en geef u vervolgens over aan zijn tropische hoparoma’s.

 • Oud bruin 1

Oud Bruin 't verzet

ALCOHOL: 6%

PRIJS: 3,5 euro

Dit traditionele Zuid-West-Vlaamse bier maakt je smaakpapillen met een flinke oplawaai wakker. Eens uw zintuigen bekomen zijn, ervaren ze een complexe mix van wijnachtige aroma’s, aangevuld met rood fruit, hout en groene appel. Melkzuur overheerst de smaak. Dit roodbruine bier is een blend van oud en jong bier, gerijpt in verschillende houten vaten. De smaak van elk vat is uniek, maar door ze te blenden wordt toch steeds dezelfde stijl bekomen. Het bier rijpt minimum zes maanden op de fles waarbij het zijn finesses en delicate aroma’s verder ontwikkelt.

 • Kwaremont

Kwaremont

ALCOHOL: 6,6%

KLEUR: blond

PRIJS: 4,5

Een heldere bronskleurig brouwsel met een zachte volle smaak, zonder een toets van bitterheid te overheersend te maken. Kwaremont is net als de befaamde kuitenbijter uit de Vlaamse Ardennen, de oude Kwaremont, karaktervol en pittig gekruid. Het is een volmout bier dat zorgt voor een flinke dosis vloeibare suikers na een stevige inspanning. Je beloning? Een uitgesproken dorstlessende afdronk… met een stijgingspercentage van 6,6%.

 • Kwaremont 0 3

Kwaremont 0.3

ALCOHOL: 0,3%

KLEUR: Blond

PRIJS: 4,5 euro

Of je nu jouw dorst wil lessen na een stevige inspanning of verantwoord wil genieten op een leuk feestje, Kwaremont 0.3 kan niet ontbreken.
Deze fitte blonde heeft een uitgesproken dorstlessende afdronk.

 • Estaminet 0 0

Estaminet 0.0

ALCOHOL: 0,0%

KLEUR: Blond

PRIJS: 2,5 euro

Estaminet 0.0 is een Belgisch verfrissend alcoholvrij bier. Verfrissend en vol van smaak is deze alcoholvrije variant is een verstandig én smaakvol alternatief.

 • Oude heerengracht

Oude Heerengracht

ALCOHOL: 12%

KLEUR: Wit

PRIJS: 4,5 euro – 18 euro/fles

De typische Zuidafrikaanse Steen. De populairste witte druivensoort in Afrika. Een transparante licht-groengele wijn, gekenmerkt door een fruitige, florale en frisse neus. Fris en vlot in de mond en droog in afdronk. Mooi evenwicht fruit en zuren.

 • Sainte magdeleine merlot

Sainte-Magdeleine merlot

ALCOHOL: 13%

KLEUR: Rood

PRIJS: 4,5 euro - 18euro/fles

In het domein Sainte Magdeleine in Au pays d’Oc wordt deze diepe rode wijn gefabriceerd, de Merlot druivensoort is alomkennend over de wereld en één van de populairste druiven voor rode wijn. Deze druivensoort zorgt voor een frisse fruitige smaak met een zachte afdronk. Naargelang het oogstjaar varieren de smaken naar rijpe bessen, pruimen of een vleugje kruidigheid.

 • Rose wijn

Rosé wijn

ALCOHOL: 12%

KLEUR: Rosé

PRIJS: 4,5 euro - 18euro/fles

Een zalmroos kleurige rosé met florale aroma's van exotisch fruit en citrusvruchten. De rosé heeft een ronde smaak met een zure verfrissing. Ook deze smaken worden beïnvloedt door het oogstjaar, wel blijft de kern van flora sterk aanwezig.

 • Rambla brut cava

Rambla Brut cava

ALCOHOL: 11,5%

PRIJS: 5 euro-25euro/fles

Een lichte zeer moderne cava, die erg gewaardeerd wordt vanwege de verfrissende stijl; door de speciale mix van drie traditionele witte druivensoorten die eigen zijn aan de Penedes streek in Spanje. Aangename zachte aroma’s, een combinatie van groene appels en peren en een hint van Mediterraans fruit - perzik en ananas.

 • Chateau d Aigueville wit bio

Chateau d’Aigueville (wit bio)

PRIJS: 21,5 EURO/fles

Chateau d’Aigueville is een wijnmakerij gelegen in de regio Cotes du Rhone in Frankrijk. Ze staan er bekend voor hun kwaliteit en vakmanschap. Deze wijn heeft eerder een stevige smaak waar citrus, boomvruchten en aardse smaken het prominents zijn. Deze wijn is echter wel droog in de mond en heeft een fijne balans tussen zowel een ronde als frisse afdronk.

 • Domaine de la cendrillon nuance 20

Domaine de la cendrillon – nuance ‘20 Wit-bio

Prijs: 25 euro/fles

Afkomstig van de wijnmakerij Domaine de la cendrillon in frankrijk scoort deze wijn het redelijk goed met de prijzen. De wijn is rijk aan textuur en heeft een zware smaak, deze wordt gecompenseerd door een levendige scherpe zuurgraad met tonen van citrus die samen dansen met de zachte smaken van de aarde. Een nootachtige smaak gemixt met het florale zorgt voor een complexe droge witte wijn met een zeer interessant lichaam.

 • Chateau d Aigueville Cotes de Rhones 21

Chateau d’Aigueville Cotes de Rhones ‘21

ALCOHOL: 12,5%

KLEUR: rood (bio)

PRIJS: 21,5 euro/fles

Zoals eerder vermeld streeft de wijnmakerij Chateau d’Aigueville, en komt er redelijk dicht bij, naar vakmanschap en kwaliteit dit bewijst men met het feit dat deze wijn in de beste 16% staat van de wijnen uit Cotes de Rhone. Met een stevige smaak van aardse gronden vind je alsook tonen van zwart fruit, zoals braambes en pruim met een sterke smaak van eikenhout die niet te negeren is. Deze frisse wijn zorgt echter voor een droge afdronk in de mond.

 • Domaine de la Cendrillon Essentielle 16

Domaine de la Cendrillon Essentielle ‘16

KLEUR : Rood Bio

PRIJS : 25 euro/fles

Een rode wijn afkomstig uit de wijnmakerij Domaine de la Cendrillon. Het is een wijn die in het begin wat zure tonen heeft maar overvalt je daarna met een ware fruitexplosie van Rood fruit en zwart fruit. Hier wordt vooral aardbei en braambessen verwelkomt op je smaakpapillen. Naast het fruitige zorgt de kruidige smaak voor een frisse afdronk met specerijen als peper, tijm en eucalyptus zorgt La Cendrillon Essentielle met een droge afdronk voor een ware speelpartij op in je mond.

 • Domaine de la Cendrillon Minuit 21

Domaine de la Cendrillon-Minuit ‘21

KLEUR: Rosé (bio)

PRIJS: 25euro/fles

Een droge rosé met een zeer frisse afdronk. Deze frisse afdronk wordt medemogelijk gemaakt door de vele fruittonen die er in te vinden zijn. Zowel Roodfruit als aardbei maar ook watermeloen, als boomvruchten als meloen, witte perzik dragen hun steentje bij. Het is een wijn waar je de ‘bloemetjes buitenzetten’ letterlijk in de mond kan nemen als Oranjebloesem en magnolia het frisse versterken in samenwerking met de fruiten.

 • Chateau Billeron Bouquey 16 saint emillion

Chateau Billeron – Bouquey ’16 saint emillion

ALCOHOL: 12,5%

KLEUR: Rood

PRIJS: 25 euro/fles

Een stevige Rode wijn met een droge afdronk. In de rijke aromas en smaken kun je vooral tonen van eikenhout opmerken die samen speelt met aardse tonen en zwart fruit.

 • Bio Icetea

Bio Icetea

PRIJS: 2,5 euro

Sprankelende icetea op basis van vers gezette biologische thee en ongeraffineerde biologische rietsuiker. Zonder toegevoegde kleur- of smaakstoffen.

 • Water

water spa/plat

PRIJS: 1,5 euro

Dit water is afkomstig uit de Vlaamse Ardennen, deze geven een lekkere smaak. ideaal als dorstlesser of tussen de pintjes door, water met liefde gepompt; drink zonder mate.

 • Cola

Roman cola/cola zero

PRIJS: 2,5 euro

Het Water gepompt uit het hart van de Vlaamse Ardennen krijgt van Brouwerij Roman een speciale toets tot de cola. Deze cola’s worden enkel verrijkt met natuurlijke extracten en zuivere suikers, zo krijgen ze samen met het water een unieke smaak.

 • Tonic

Roman tonic

PRIJS: 2,5 euro

Net zoals onze cola’s krijgt de tonic van Brouwerije Roman zijn lichaam van het bronwater uit de Vlaamse Ardennen. Het wordt bewerkt met een natuurlijk tonic extract. Ideaal als verfrissing of om te mixen met een lekkere gin.

 • Bionade vlierbes

Bionade Vlierbes

PRIJS: 3,5 euro

De meest populaire bionade variant van allemaal. Verrukkelijk met de beste biologische vlierbes uit de Rhön met een fijne droge, fruitige smaak. Uiteindelijk noemen we het allemaal "de rode BIONADE" - en dat mag ook.

 • Bionade Lemon

Bionade Lemon

PRIJS: 3,5 euro

Onze ongebruikelijke citrusmix: verfrissende citroen, gecombineerd met de beste bergamot om hem nog zuurder te maken. Niemand vroeg het, maar het smaakt heerlijk!

 • Bionade Maté

Bionade Maté pur

PRIJS: 3,5 euro

Na lang zoeken creërde Bionade een geweldige Maté waarvan niet enkel je smaakorgaan wakker van wordt. Het Maté blad zorgt voor een intense smaak met natuurlijke caffeïne. De maté siroop komt rechtstreeks van biologische producenten in Zuid-Amerika.

 • Eaumega

Eaumega citroen/orange

PRIJS: 2,5 euro

Eaumega Fruit verenigt de uitzonderlijke zuiverheid van Eaumega water met een tintelende vruchtensensatie. We bieden zowel citroen en orange aan, zoals er in de naam verstopt zit is de citroen gebasseerd op citroen en heeft het een sterke maar frisse citrussmaak. Gelijk bij de orange vindt je wat zoetere smaken terug. Beiden zijn gemaakt van puur vruchtensap en zitten daardoor dus boordevol smaak.

 • Gingerbeer

Gingerbeer

PRIJS: 2 euro

Laat je vooral niet misleiden door het woordje Beer in Ginger Beer, blijkbaar betekend dit niet perse dat het een biertje is. Een traditioneel gebrouwen gingerbeer volgens de voorvarder van fentimans uit 1905. ze gebruiken de beste chinese gemberwortel om zo tot een drankje te komen met een complexe smaak. Deze verfrissende drank scoort goed op het woke debat, ‘wat kun je nu tegen een glutenvrij vegan drankje hebben’.

 • Fruitsap 3

Fruitsap (de Drie Wilgen)

PRIJS: 2,5 euro

De sinaasappelsap van de Drie Wilgen wordt gemaakt met puur concentraat van sinaasappels, zonder enige extra toevoegingen van suiker of andere ‘E’ nummers. Een lekkere, gezonde verfrissing voor zowel jong als oud.

 • Appelsap 2

Appelsap (de Drie Wilgen)

PRIJS: 2,5 euro

Al onze bio fruitsappen worden gemaakt van fruit dat geteeld wordt in de streek. De Drie Wilgen staat voor een ecologisch verantwoorde manier van handelen met respect voor de natuur en haar producten.

 • Appel kersensap

Appel-kersensap (de Drie Wilgen)

PRIJS: 2,5 euro

Al onze bio fruitsappen worden gemaakt van fruit dat geteeld wordt in de streek. De Drie Wilgen staat voor een ecologisch verantwoorde manier van handelen met respect voor de natuur en haar producten. Appelsap is meestal de basis van onze sappen. Onze sappen zijn puur : eerst wordt het fruit gemalen, daarna geperst en te gefilterd en afgevuld. Natuurlijk zonder enige toevoeging : de natuur in je glas.

 • Happy ginger

Happy Ginger (de Drie Wilgen)

PRIJS: 2,5 euro

Een bio gember sapje op basis van appelsap, afkomstig van De Drie Wilgen kun je rekenen op een drankje gemaakt op een ecologisch verantwoorde manier met respect voor de natuur. De appels zijn afkomstig van lokale telers (België en Zuid-Holland). Een perfect drankje als imuunbooster of dorstlesser.

Porto rood/wit

PRIJS: 4,5 euro

Zoals gezegd en geweten is porto afkomstig uit de Porto streek, dat wil natuurlijk niet zeggen dat je er hier niet van kan genieten. Perfect als aperetief of als assesoire bij je Carmen Waterslaeghers cosplay.

Ricard

PRIJS: 4,5 euro

Lekker warm op het terras? Bestel dan gerust een goeie bekende Ricard, veel woorden zijn er niet aan vuil te maken. De alomkennende annijssmaak geserveerd met wat ijsblokjes gaat bij iedere terrasganger vlotjes binnen.

Gin-tonic

PRIJS: 8 euro

Een goed gekende mixer in het assortiment. Voor de tonic gebruiken we die van de Roman brouwerij. Lekker verfrissend maar drink met je verstand.

Cuba libre

PRIJS: 8 euro

Een verfrissend drankje mogelijk gemaakt door de Roman Cola en donkere omerta rum, wij zijn niet verantwoordelijk voor spontane revoluties bij het drinken van deze cocktail.

Moscow mule

PRIJS: 8 euro

Geen zorgen, integendeel tot de naam wordt uw drankje niet geserveerd met een Russische ezel. Wel wordt dit drankje geserveerd met overheerlijke Vodka, onze heerlijke Gingerbeer van Fentimans en een sprankeltje limoen. Een frisse cocktail waar u да tegen kan zeggen.

Vodka Bionade Maté

RIJS:8 euro

Zoals de naam zegt vodka gepaard met de maté van Bionade. Hield je van de Bionade maté op zich al en ben je +18 en je wilt wat? Dan is dit drankje misschien wel iets voor jou, een verfrissing die je kan vergelijken met vodka Redbull maar dan beter.

Vodka+fris

PRIJS: 8 euro

Een cola? Of light? Of toch liever een vodka, wees gerust je zorgen zijn beantwoord. Op vraag zullen we je Vodka mixen met je favoriet frisdrankje (ps: het mag ook eaumega zijn hoor).

The perfect storm

PRIJS: 9 euro

Geen zorgen als je dit bestelt zullen we je niet van je stoel blazen, ook zullen je kleren droog blijven. Gemixt met Ginger beer donkere omerta rum en limoentjes zal het drankje er misschien wel voor zorgen dat het dak ervan gaat, of toch niet? Voor stormschade bel 1722.

The drunken elephant

RIJS: 9 euro

Op basis van gin, N’sane pompelmoes-rozemarijn siroop en spuitwater kunnen we je niet verzekeren dat je slurf te diep in het glas gekeken zal hebben.

Orange spritz

PRIJS: 9 euro

Een frisse mixer op basis van cava en orange spritz. Heerlijk fruitig en vlotjes in de mond.

Virgin Orange spritz

PRIJS: 8 euro

De kuise zus van de Orange spritz. Een verfrissende mix voor jong en oud, op basis van Orange spritz en spuitwater.

Pink Mary

PRIJS: 8euro

De minder volwassen vorm van een Bloody Mary en daarbij wat minder bloederig. Gebasseerd op pompelmoes en rozemarijn siroop, gemixt met heerlijk spuitwater.

Fruit de la passion

PRIJS: 8 euro

Met een extract van passievrucht en vanille klinkt het al redelijk verfrissend, maar we maken het nog gekker en serveren er graag een Tonic Roman bij. Voor de fruitige liefhebbers.

Espresso/dobio espresso

PRIJS: 2,5/3,5 euro

Geen tijd genoeg voor een koffie? Pak dan een espresso, evenveel caffeïne in shotvorm voor de rappe. En als 1 shot espresso nog niet genoeg is dan kun je ok eens gek doen en voor 2 gaan.

Cappucino met slagroom

PRIJS: 3,5 euro

Niet voor de bitterheid van de warme koffie? Dan kun je het met een tufje slagroom verkrijgen voor de zoetekauw.

Café latté

prijs: 4 euro

Warme chocomelk

PRIJS: 2,5 euro

Een heerlijke chocomelk opgewarmd met liefde, aan u om het te drinken met gulzigheid.

(twee achter mekaar mag zeker)

Thee

PRIJS: 2 euro

Tea time? Kom dan zeker vragen naar onze diverse soorten thee die geteeld zijn met respect voor de natuur.

Warme chocomelk met rum

PRIJS: 8 euro

Een warme chocomelk die je nog wat extra warmstoomt voor in de koude dagen (met een vleugje rum)

Italian coffee

PRIJS: 8 euro

Een verse koffie met wat extra’s. Een scheutje ameretto en slagroom krijg je er gratis bij. Als je dit liever niet wilt, dan bestel je maar een gewone koffie.

Irish coffee

PRIJS: 8 euro

Als de zoete afdronk van de ameretto niets voor jou is dan kun je altijd naar onze westerse buren gaan. De Irish coffee wordt bereidt met huisgemaakte koffie, aangekochte whiskey en slagroom. Ideaal voor de koude wintermaanden.

Pharisaer

PRIJS: 8 euro

Een koffie afkomstig van onze verre noorderburen, jawel Friesland. Een heerlijk gebrouwen koffie met een scheutje rum om je zowel mentaal als fysiek op te warmen.