• 01 Bavik Pils

Bavik Super pils

ALCOHOL: 5%

KLEUR: blond

PRIJS: € 2,50

Bavik Super pils heeft zijn unieke smaak en aroma te danken aan zijn bijzonder brouwproces. De pils wordt tijdens het brouwproces niet verdund waardoor een volmondige smaak garanderen blijft. Bovendien worden er enkel aromahoppen gebruikt wat zorgt voor een verfijnde bittere smaak en een verfrissend aroma. Een lange en koude lagering (30 dagen) verzekert een natuurlijke helderheid en stabiliteit. Als laatste ondergaat deze pils geen pasteurisatie. Deze vier elementen samen maken onze Bavik Super pils uniek.

 • 02 Biolegere

Biolégère

ALCOHOL: 3,5%

KLEUR: blond

PRIJS: € 2,50

Biolégère is een biologisch bier met hoge gisting en nagisting in de fles. In 1992 werd dit bier gecreëerd om te beantwoorden aan de toenemende vraag naar een goed biologisch alternatief voor de klassieke pils. Dit licht en verfrissend blond bier bevat heerlijke aroma’s en smaken van mout en citrusvruchten. De nagisting in de fles en de aangepaste hopping maken dit tot een evenwichtig en relatief complex bier, ondanks het vrij laag alcoholgehalte.

 • 03 Honing bierà

Honingbier

ALCOHOL: 8%

KLEUR: amber

PRIJS: € 4,50

Bière de Miel iseen bier dat, zoals men kan verwachten, een dominerende honingsmaak bevat. Maar dit bier laat zich zeker niet catalogeren bij de zoete bieren, integendeel. De honing, volledig hergist, maakt dat het Bière de Miel geen zoet bier is, maar wel honingaroma’s en dito smaakelementen bevat. De keuze van sterke, biologische honingsoorten resulteert in een aparte smaak. Een reële nagisting in de fles leidt tot dit complexe bier.

 • 04 Blanche du hainaut

Witteke

ALCOHOL: 5,5%

KLEUR: wit

PRIJS: € 3,00

Blanche du Hainaut is een Belgisch biologisch witbier van hoge gisting. Het bier wordt sinds 1999 gebrouwen in Brouwerij Dupont te Tourpes.
Behalve de mengeling van gerstemout en biologische tarwe wordt gedurende het koken ook koriander en sinaasappelschillen toegevoegd. Deze Blanche du Hainaut is een licht bier, zacht maar ook met een vleugje bitterheid. Daarenboven zeer verfrissend dankzij het evenwicht tussen de aanwezige zuurheid en een toets van koriander en sinaasappel.

 • 05 monks stout

Monk's stout

ALCOHOL: 5,2%

KLEUR: zeer donker bruin

PRIJS: € 3,50

Monk's stout behoort tot de brouwgeschiedenis van Brasserie Dupont. Gecreëerd in 1950 en in 2011 geherlanceerd, met behoud van de naam en het retro-etiket. Dit "zwart" bier is droog en bitter, het gebruik van geroosterde mout mondt uit in geprononceerde koffie- en chocolade smaken. De hoparoma's blijven zeer nadrukkelijk aanwezig.
Monk's stout is een bier van hoge gisting met een nagisting in de fles.


 • 06 saison dupont

Saison Dupont

ALCOHOL: 5,5%

KLEUR: blond

PRIJS: € 4,00

Saison Dupont is een blond bier met hoge gisting en nagisting in de fles. Deze dorstlesser is bitter met een uitzonderlijke droogheid. De citrus toetsen (vooral pompelmoes) die men er in terugvindt versterken het dorstlessende aspect. De lange hergisting in de fles maakt het tot een zeer complex maar tegelijk licht bier.

 • 07 moinette

Moinette

ALCOHOL: 7,5%

KLEUR: blond

PRIJS: € 4,50

Moinette Blond is een bier met hoge gisting en nagisting in de fles.
Dit bier bevat moutaroma’s gekoppeld aan fruitigheid en fijne hop.
De met fijne hoparoma's doordrenkte Moinette Blond is zeer verfrissend dankzij het subtiele evenwicht tussen zoet, bitter en fruitig.
Door de lange hergisting in de fles wordt dit een zeer complex bier.

 • 08 Bons Voeux 1

Bons Voeux

ALCOHOL: 9,5%

KLEUR: koperblond

PRIJS: € 7,50

Bons Vœux is een koperblond bier met hoge gisting en nagisting in de fles.
Vanaf 1970, bij het begin van elk jaar, werd dit bier als geschenk aangeboden aan de beste klanten van de brouwerij. Vandaar de naam: Avec les bons voeux de la brasserie Dupont.
Door het grote succes werd dit bier nadien gecommercialiseerd en de naam werd behouden. Met zijn koperblonde kleur en zijn fijne hoparoma’s, is Bons Vœuxeen bier die tegelijk zacht, bitter en fruitig is. De selectie van gisten verbonden aan een lange rijpingsfase met 'dry hopping' creëert een typische smaak. Een reële hergisting in de fles resulteert in een bier met harmonie en evenwicht doordrongen van verrassende en complexe aroma’s.

 • 09 Bux amber

Bux Amber

ALCOHOL: 6,5%

KLEUR: amber

PRIJS: € 4,50

Bux Amber - Traditioneel Belgisch amber bier van hoge gisting. Het aroma wordt gekenmerkt door karamel – toffee toetsen en biscuit. Een goede balans tussen de mout en de bitterheid van de hoppe. De pareling draagt bij aan een prettig mondgevoel. Het zoete vloeit mooi uit zonder plakkerig te zijn.

 • 10 Bux bruin

Bux Bruin

ALCOHOL: 7,5%

KLEUR: bruin

PRIJS: € 4,50

Bux Bruin is een donker bruin bier met een stevige schuimkraag. De soorten mouten zorgen voor zijn verfijnde aroma. De geur van rozijnen en bruine suiker zorgen voor een unieke smaak. Rozijnen geven een mooie aanzet en de bitterheid van de hop geeft net genoeg tegengewicht zodat het bier van zich laat genieten.

 • 11 Oude geuze boon

Oude Geuze Boon

ALCOHOL: 7%

KLEUR: goudgeel

PRIJS: € 3,00

Oude Geuze Boon smaakt lekker mals, dankzij zijn typisch zachte en ronde textuur. Je ontdekt een zeer frisse, meer fruitige dan kruidige neus met smaken van pompelmoes, gember en muskaatdruiven. Verder geniet je volop van zijn complexe, evenwichtige karakter met toetsen van hout, vanille en nootjes. De afdronk is lang, droog en intens.

 • 12 Kriek boon

Kriek Boon

ALCOHOL: 4%

KLEUR: rood

PRIJS: € 3,00

Kriek Boon is een bier van spontane gisting, bereid uit oude en jonge Lambiek die rijpt op eiken vaten. Aan Kriek Boon wordt 250 g krieken per liter toegevoegd. De authenticiteit wordt gewaarborgd door het gebruik van uitsluitend echte krieken uit Galicië. Een verfrissend en smaakvol spektakel, tijdens zomerse dagen, op het terras of bij de barbecue.

 • Super Noah 1

Super Noah 't verzet

ALCOHOL: 4,9%

KLEUR: blond

PRIJS: € 3,50

Super Noah is een karaktervol blond biertje en een pleidooi voor de Belgische hop. NoAH staat immers voor “No American Hops”. De fijnste hopsoorten, allemaal in België geteeld, werden voor dit bier geselecteerd om een stevige maar zuivere bitterheid en een nobel hoparoma te bekomen. Het lage alcoholgehalte en de frisse hoppigheid maken van dit blondje een ideale dorstlesser met temperament.

 • Rebel local

Rebel Local 't verzet

ALCOHOL: 8%

KLEUR: blond

PRIJS: € 4,00

Rebel Local is een hoppige tripel met een sterk karaktertje, overheersend zijn de smaken van bloemen en gerookte kruiden. Neem deze hoppige blondine mee voor een spannende date op het dak van het politiekantoor. Nestel u aan het zwembad van uw buurman die op vakantie is en geniet van de bloemige en fruitige geur. Laat u verrassen door de zachte nabitterheid terwijl uw saaie collega’s nippen van hun glas champagne op het personeelsfeest.

 • Unwanted tattoo

Unwanted Tattoo

ALCOHOL: 6,2%

KLEUR: blond

PRIJS: € 4,00

Unwanted Tattoo, een voorbeeld van iets waar u spijt van heeft. Maar besef dat de beslissingen uit het verleden bepalen wie u nu bent. Dus leef in het nu en neem een slok van deze Ginger New England IPA, laat de gember uw slokdarm tijsteren en geef u vervolgens over aan zijn tropische hoparoma’s.

 • Oud bruin 1

Oud Bruin 't verzet

ALCOHOL: 6%

KLEUR: roodbruin

PRIJS: € 3,50

Oud Bruin is een traditioneel Zuid-West-Vlaamse bier die uw smaakpapillen wakker maakt met een flinke oplawaai. Eens uw zintuigen bekomen zijn, ervaren ze een complexe mix van wijnachtige aroma’s, aangevuld met rood fruit, hout en groene appel. Melkzuur overheerst de smaak. Dit roodbruine bier is een blend van oud en jong bier, gerijpt in verschillende houten vaten. De smaak van elk vat is uniek, maar door ze te blenden wordt toch steeds dezelfde stijl bekomen. Het bier rijpt minimum zes maanden op de fles waarbij het zijn finesses en delicate aroma’s verder ontwikkelt.

 • 13 Kwaremont

Kwaremont

ALCOHOL: 6,6%

KLEUR: blond

PRIJS: € 4,50

Kwaremont is een helder bronskleurig brouwsel met een zachte volle smaak. Net als de befaamde kuitenbijter uit de Vlaamse Ardennen, de oude Kwaremont, is het bier karaktervol en pittig gekruid. Het is een volmout bier dat zorgt voor een flinke dosis vloeibare suikers na een stevige inspanning. Je beloning? Een uitgesproken dorstlessende afdronk… met een stijgingspercentage van 6,6%.

 • 14 kwaremont 0 3

Kwaremont 0.3

ALCOHOL: 0,3%

KLEUR: blond

PRIJS: € 4,50

Kwaremont 0.3 is een fitte blonde met een uitgesproken dorstlessende afdronk. Of je nu jouw dorst wil lessen na een stevige inspanning of verantwoord wil genieten op een leuk feestje, Kwaremont 0.3 kan niet ontbreken.

 • 15 estaminet 0 0

Estaminet 0.0

ALCOHOL: 0,0%

KLEUR: blond

PRIJS: € 2,50

Estaminet 0.0 is een Belgisch verfrissend alcoholvrij bier. Dit alternatief is vol van smaak dankzij een selectie van de beste natuurlijk ingrediënten: zacht water, 100% hoogwaardige zomergerst, een onderscheidende gist en zeer kostbare Saaz-hop.

 • 16 oude heerengracht

Oude Heerengracht (wit)

ALCOHOL: 12%

KLEUR: wit

PRIJS: € 4,50 – € 18,00/fles

Oude Heerengracht is gemaakt van de typische Zuid-Afrikaanse Steen, de populairste witte druivensoort in Afrika. Een transparante licht-groengele wijn, gekenmerkt door een fruitige, florale en frisse neus. Fris en vlot in de mond en droog in afdronk met een mooi evenwicht tussen fruit en zuren.

 • 17 Sainte magdeleine merlot

Sainte-Magdelaine Merlot (rood)

ALCOHOL: 13%

KLEUR: rood

PRIJS: € 4,50 - € 18,00/fles

Sainte-Magdelaine Merlot, een diepe rode wijn, wordt op het domein van Sainte-Magdelaine in Au Pays d’Oc gemaakt. De Merlot druivensoort is alomgekend over de wereld en is één van de populairste druiven voor rode wijn. Deze druivensoort zorgt voor een frisse fruitige smaak met een zachte afdronk. Naargelang het oogstjaar variëren deze smaken: rijpe bessen, pruimen, een vleugje kruidigheid, ...

 • 18 rose wijn

Chaumel (rosé)

ALCOHOL: 12%

KLEUR: rosé

PRIJS: € 4,50 - € 18,00/fles

Chaumel is een zalmrooskleurige rosé met florale aroma's van exotisch fruit en citrusvruchten. De rosé heeft een ronde smaak met een zure verfrissing. Deze smaken worden beïnvloedt door het oogstjaar, de kern wordt echter steeds bepaald door een bouquet van rode vruchten.

 • 19 Rambla brut cava

Rambla Brut (cava)

ALCOHOL: 11,5%

KLEUR: wit

PRIJS: € 5,00 - € 25,00/fles

Rambla Brut is een lichte zeer moderne cava, die erg gewaardeerd wordt vanwege de verfrissende stijl en door de speciale mix van drie traditionele witte druivensoorten die eigen zijn aan de Penedes streek in Spanje. Aangename zachte aroma’s, een combinatie van groene appels en peren en een hint van Mediterraans fruit - perzik en ananas.

 • 20 Chateau d Aigueville wit bio

Château d'Aigueville (wit bio)

ALCOHOL: 13,5%

KLEUR: wit (bio)

PRIJS: € 21,50/fles

Château d'Aigueville is een wijnmakerij gelegen in de regio Cotes du Rhône in Frankrijk. Ze staan er bekend voor hun kwaliteit en vakmanschap. Deze wijn heeft eerder een stevige smaak waar citrus, boomvruchten en aardse tonen het prominents zijn. De wijn is echter wel droog in de mond en heeft een fijne balans tussen zowel een ronde als frisse afdronk.

 • 21 Domaine de la cendrillon nuance 20

Domaine de la Cendrillon (wit bio)

ALCOHOL: 13,5%

KLEUR: wit

Prijs: € 25,00/fles

Domaine de la Cendrillon is gelegen in de buurt van Narbonne, regio
Languedoc-Roussillon, Frankrijk.
Deze lichtgele wijn met gouden reflecties is fris en zacht. Deze smaken zijn mooi in balans met de tonen van vers fruit en delicate patisserie. Je proeft een speelse mineraliteit in de afdronk. Tegelijk ruikt u aroma's van citrus, witte perziken en subtiele florale accenten.

 • 22 Chateau d Aigueville Cotes de Rhones 21

Château d'Aigueville (rood bio)

ALCOHOL: 12,5%

KLEUR: rood (bio)

PRIJS: € 21,50/fles

Château d'Aigueville is een wijnmakerij gelegen in de regio Cotes du Rhône in Frankrijk. Ze staan er bekend voor hun kwaliteit en vakmanschap.
Deze wijn bevat stevige smaken van aardse gronden en tonen van zwart fruit, zoals braambes en pruim. Verder kan men hinten van kruiden en zwarte chocolade onderscheiden. Een lange droge afdronk en krachtige tannines typeren deze wijn.

 • 23 Domaine de la Cendrillon Essentielle 16

Domaine de la Cendrillon (rood bio)

ALCOHOL: 14%

KLEUR : rood (bio)

PRIJS : € 25,00/fles

Domaine de la Cendrillon is gelegen in de buurt van Narbonne, regio Languedoc-Roussillon, Frankrijk.
Deze rode wijn bevat in het begin wat zure tonen, maar overvalt je daarna met een ware fruitexplosie van rood en zwart fruit, zoals aardbeien en braambessen. Naast het fruitige zorgt de kruidige smaak van specerijen zoals peper, tijm en eucalyptus voor een frisse afdronk.

 • 24 Domaine de la Cendrillon Minuit 21

Domaine de la Cendrillon (rosé bio)

ALCOHOL: 13%

KLEUR: rosé (bio)

PRIJS: € 25,00/fles

Domaine de la Cendrillon is gelegen in de buurt van Narbonne, regio Languedoc-Roussillon, Frankrijk.
Deze droge en fijne roséwijn bevat subtiele smaken van framboos, witte perzik en agrum en heeft een harmonieuze en elegante afdronk.
Hij draagt een intense en complexe geur van mandarijn, rabarber, roze pompelmoes, witte kersen en verse rode bessen aangevuld met een delicate bloemengeur.

 • 25 Chateau Billeron Bouquey 16 saint emillion

Chateau Billeron Bouquey - Saint Emillion

ALCOHOL: 12,5%

KLEUR: rood

PRIJS: € 25,00/fles

Chateau Billeron Bouquey is gelegen in de buurt van Bordeaux, Frankrijk.
Dezestevige rode wijn heeft een droge afdronk en is rijk in aroma's en smaken. Zo proeft men vooral tonen van eikenhout, kersen en zwart fruit.

 • 26 Bio Icetea

Oxfam Ice Tea

PRIJS: € 2,50

Oxfam Ice Tea is een sprankelende ice tea op basis van vers gezette biologische thee en ongeraffineerde biologische rietsuiker. Zonder toegevoegde kleur- of smaakstoffen.

 • 27 water

Roman water bruisend/plat

PRIJS: € 1,50

Roman water is afkomstig uit de Vlaamse Ardennen, ideaal als dorstlesser of voor tussen de pintjes door. Water met liefde gepompt, drinken zonder mate.

 • 28 cola

Roman cola/cola zero

PRIJS: € 2,50

Roman cola / cola zero - Het water gepompt uit het hart van de Vlaamse Ardennen wordt door Brouwerij Roman verwerkt in verschillende frisdranken. Deze cola’s worden enkel verrijkt met natuurlijke extracten en zuivere suikers.

 • 29 TONIC

Roman tonic

PRIJS: € 2,50

Roman tonic -Het water gepompt uit het hart van de Vlaamse Ardennen wordt door Brouwerij Roman verwerkt in verschillende frisdranken. Voor hun tonic worden enkel natuurlijke tonic extracten toegevoegd. Ideaal als verfrissing of om te mixen met een lekkere gin.

 • 30 Bionade vlierbes

Bionade Vlierbes

PRIJS: € 3,50

Bionade Vlierbes is de meest populaire bionade variant van allemaal. Verrukkelijk met de beste biologische vlierbes uit de Rhön met een fijne droge, fruitige smaak. Uiteindelijk noemen we het allemaal "de rode BIONADE" - en dat mag ook.

 • 31 Bionade Lemon

Bionade Lemon

PRIJS: € 3,50

Bionade Lemon bestaat uit een ongebruikelijke citrusmix: verfrissende citroen, gecombineerd met de beste bergamot om hem nog zuurder te maken.

 • 32 Bionade mate

Bionade Maté

PRIJS: € 3,50

Bionade Maté - Na lang zoeken creëerde Bionade een geweldige Maté waarvan niet enkel je smaakorgaan wakker wordt. Het Maté blad zorgt voor een intense smaak met natuurlijke cafeïne. De Maté siroop komt rechtstreeks van biologische producenten uit Zuid-Amerika.

 • 33 eaumega

Eaumega citroen/orange

PRIJS: € 2,50

Eaumega citroen/orange verenigt de uitzonderlijke zuiverheid van Eaumega water met een tintelende vruchtensensatie. We bieden zowel citroen als orange aan. Beiden zijn gemaakt van puur vruchtensap en zitten daardoor dus boordevol smaak.

 • 34 ginger beer

Gingerbeer

PRIJS: € 2,00

Gingerbeer - Laat je vooral niet misleiden door het woordje 'beer', want dit drankje is non-alcoholisch.
Fentimans brouwt deze gingerbeer nog volgens de recepten uit 1905.
Ze gebruiken de beste Chinese gemberwortel om zo tot een drankje te komen met een bijzondere smaak.

 • 35 fruitsap 3

Sinaasappelsap (de Drie Wilgen)

PRIJS: € 2,50

Sinaasappelsap van de Drie Wilgen wordt gemaakt met puur concentraat van sinaasappels, zonder enige extra toevoegingen van suikers of andere ‘E’ nummers. Een lekkere en gezonde verfrissing.

 • 36 appelsap 2

Appelsap (de Drie Wilgen)

PRIJS: € 2,50

Appelsap van de Drie Wilgen wordt net als al hun andere bio sappen gemaakt van fruit dat geteeld wordt in de streek.
De Drie Wilgen staat voor een ecologisch verantwoorde producten. De sappen zijn puur : het fruit wordt gemalen, geperst, gefilterd en de flesjes worden gevuld.
Telkens je een sapje koopt van de Drie Wilgen, gaat een deel van de opbrengst naar Natuurpunt. Win win!

 • 37 appel kersensap

Appel-kersensap (de Drie Wilgen)

PRIJS: € 2,50

Appel-kersensap van de Drie Wilgen wordt net als al hun andere bio sappen gemaakt van fruit dat geteeld wordt in de streek.
De Drie Wilgen staat voor een ecologisch verantwoorde producten. De sappen zijn puur : het fruit wordt gemalen, geperst, gefilterd en de flesjes worden gevuld.
Telkens je een sapje koopt van de Drie Wilgen, gaat een deel van de opbrengst naar Natuurpunt. Win win!

 • 38 happy ginger

Happy Ginger (de Drie Wilgen)

PRIJS: € 2,50

Happy Ginger van de Drie wilgen wordt net als al hun andere bio sappen gemaakt van fruit dat geteeld wordt in de streek.
De Drie Wilgen staat voor een ecologisch verantwoorde producten. De sappen zijn puur : het fruit wordt gemalen, geperst, gefilterd en de flesjes worden gevuld.
Telkens je een sapje koopt van de Drie Wilgen, gaat een deel van de opbrengst naar Natuurpunt. Win win!

Porto rood/wit

ALCOHOL: 18%

PRIJS: € 4,50

Porto rood / wit is een stevige Portugese wijn uit de Duoro-vallei. Perfect als aperitief of als accessoire bij je Carmen Waterslaeghers- cosplay.

Ricard

ALCOHOL: 45%

PRIJS: € 4,50

Ricard - Terrasjesweer? Bestel dan gerust een goeie bekende Ricard. Veel introductie hoeft niet: een goudgeel verfrissende drankje met een unieke anijssmaak en een typisch Frans karakter geserveerd met water en ijsblokjes.

Gin-Tonic

PRIJS: € 8,00

Gin-Tonic - Een goed gekende mixer in het assortiment.
Dit verkwikkende drankje is een combinatie van Roman Tonic en Gordon Gin. Lekker en verfrissend!

Cuba Libre

PRIJS: € 8,00

Cuba Libre - Dit verfrissende drankje is een combinatie van Roman Cola en donkere Omerta rum. Wij zijn niet verantwoordelijk voor spontane revoluties bij het drinken van deze cocktail.

Moscow Mule

PRIJS: € 8,00

Moscow Mule - Geen zorgen, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, wordt uw drankje niet geserveerd met een Russische ezel. Deze mixer is een combinatie van overheerlijke Vodka, heerlijke Gingerbeer van Fentimans en een sprankeltje limoen.

Vodka Bionade Maté

PRIJS: € 8,00

Vodka Bionade Maté - Ons alternatief voor Vodka Redbull. Deze mixer is een combinatie van Vodka en Bionade Maté, een frisdrank met natuurlijke cafeïne.

Vodka+Fris

PRIJS: € 8,00

Vodka + Fris - Vodka Orange? Of toch liever een Vodka Bionade? Op vraag zullen we je Vodka mixen met je favoriet frisdrankje. Pick your favorite!

The Perfect Storm

PRIJS: € 9,00

The Perfect Storm - Dit drankje zal je net niet van je stoel blazen!
Deze mixer is een combinatie van Fentimans Ginger beer, Omerta rum en limoentjes. The Perfect Storm zal er misschien wel voor zorgen dat het dak eraf gaat! Voor stormschade, bel 1722.

The Drunken Elephant

PRIJS: € 9,00

The Drunken Elephant - Een mixer op basis van Gorden Gin, N’sane pompelmoes-rozemarijn siroop en spuitwater. Verrassend en verfrissend!

Orange Spritz

PRIJS: € 9,00

Orange Spritz - Een frisse mixer op basis van cava en Orange Spritz. Heerlijk fruitig en vlotjes in de mond.

Virgin Orange Spritz

PRIJS: € 8,00

Virgin Orange Spritz - De maagdelijke versie van de Orange Spritz.
Een verfrissende mix voor jong en oud, op basis van Orange Spritz en spuitwater.

Pink Mary

PRIJS: € 8,00

Pink Mary - De minder bloederige versie van een Bloody Mary. Deze mixer is samengesteld uit pompelmoes-rozemarijn siroop en spuitwater.

Fruit de la Passion

PRIJS: € 8,00

Fruit de la Passion - Mag het lekker zoet? Dit drankje bestaat uit een mix van passievrucht-vanille extract en Tonic Roman. Voor de fruitige liefhebbers.

Espresso / Dobio Espresso

PRIJS: € 2,50/€ 3,50

Espresso / Dobio Espresso - Koffietje in de rapte? Pak dan een Espresso, cafeïne in een shotje. Als 1 shot Espresso niet genoeg is, vraag dan een dubbele!

Cappuccino met slagroom

PRIJS: € 3,50

Cappuccino met slagroom - Een koffie met dat tikkeltje meer? Dan serveren wij u graag een cappuccino met slagroom!

Café Latté

PRIJS: € 4,00

Café Latté - Ook wel gekend als een koffie verkeerd. Dit warm drankje bestaat uit een Espresso met warme melk.

Warme Chocomelk

PRIJS: € 2,50

Warme Chocomelk - Lekker zoet en verkwikkend.

Thee

PRIJS: € 2,00

Thee - Tea time? Vraag naar ons assortiment! Wij serveren verschillende soorten thee die geteeld zijn met respect voor de natuur.

Warme Chocomelk met rum

PRIJS: € 8,00

Warme Chocomelk met rum - Mag het iets meer zijn? Vraag dan een warme chocomelk met een shotje rum!

Italian Coffee

PRIJS: € 8,00

Italian Coffee - Een verse koffie met een scheutje Amaretto en slagroom.

Irish Coffee

PRIJS: € 8,00

Irish Coffee wordt bereidt met huisgemaakte koffie, een shot Whiskey en slagroom. Ideaal voor de koude wintermaanden.

Pharisaer

PRIJS: € 8,00

Pharisaer - Een heerlijk gebrouwen koffie met een scheutje rum om je zowel mentaal als fysiek op te warmen.